Külső blokknyomtató

Éttermeknek, szállodáknak, műszaki üzletekbe

Nagy sebességű blokknyomtató POS rendszerekhez és tabletekkel való használatra. Egyszerű papírcserét lehetővé tevő Easy-Load rendszerrel, automatikus papírvágóval, kassza csatlakoztatási lehetőséggel és számos csatlakozási móddal (USB, LAN és soros port).

Quorion QPrint Thermal 5 vezeték nélküli blokknyomtató költséghatékony választás bármilyen POS rendszerhezkészletnyilvántartószámlázó, vagy éttermi programhoz. Nagy sebességének köszönhetően nem kell többet várakozni a nyomtatásra, ezáltal az ügyfelei, vendégei is elégedettebbek lesznek a szolgáltatásával. A blokknyomtató a szöveges nyomtatás mellett alkalmas logók, grafikák, kuponok, vonalkódok tiszta és jól olvasható nyomtatására.

A nyomtató alapfelszereltséghez tartoznak a LAN hálózati port, az USB, valamint a soros RS-232 csatlakozási lehetőségek is. Nem szükséges többé a megfelelő nyomtatót keresnie, a QPrint 5 rendelkezik minden népszerű porttal, ezáltal a legtöbb rendszerhez azonnal illeszthető. Kasszafiók is csatlakoztatható hozzá, ami a nyomtatás végén azonnal nyílni fog, nem kell többet a pénztárgépre várni, a kasszát már a blokknyomtató is kitudja nyitni.

QPrint 5 konyhai nyomtatóként is megállja a helyét, a csatlakoztatható opciós dallamcsengővel használva minden nyomtatás végén hangosan jelez, hogy a konyhán dolgozók biztosan értesüljenek az új rendelés megérkeztéről. Nincs több elfejtett, vagy elveszett rendelés, minden rendelés megérkezése után jelezni fog a nyomtató.

papírcsere ezentúl nem jelent problémát, a QPrint nyomtatóban kb. 2mp alatt cserélhető a tekercs. Mint köztudott a papírszalag mindig a csúcsforgalomban fogy ki a nyomtatóból, de ez a QPrint Thermal 5 nyomtatónál már nem okoz fennakadást, elegendő a nyomtató fedelet felnyitni, bedobni az új gurigát, és visszazárni a nyomtató tetejét. Ennyi a papírcsere, nem kell fűzögetni, nem kell egyenesre vágni, nincs elakadás.

A blokknyomtató alapkiépítésben tartalmazza az automatikus vágóberendezést is, ami még jobban leegyszerűsíti a dolgát. Nem szükséges a kiadott blokkot letépni, elegendő csak elvenni a nyomtatóból és átadni a vásárló részére. Nincs többé elszakadt blokk, nincs eltört papírletépő.

A csomag tartalma:

  • Használati útmutató (angol)
  • Illesztőprogramok (driver)
  • USB kábel
  • Soros kábel
  • Hálózati tápegység

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Nyomtatás módja Közvetlen hőnyomtatás
Nyomtatási sebesség 250 mm/s
Felbontás 203 DPI (8 pont/mm)
Karakterek 95, alfanumerikus
Betűméret Font A: 12 x 24, font B: 9 x 17
Soronkénti karakterek száma font A: 48, font B: 644
Papírtekercs típusa Hőpapír
Papírtekercs szélesség 79.5 ± 0.5 mm / 57mm vezetőkkel
Tekercs átmérő maximum 80 mm
Vágó/hőfej szerviz élettartam 1 millió vágás/100 km
Automata vágó Részleges vágás
Emulációk ESC/POS
Csatlakozók USB (type B), soros (D-SUB 9), Ethernet (RJ45), kassza nyitó (RJ11-24 V)
Tápfeszültség 24 V DC, 2 A
Méretek 196 x 150 x 147 mm (H x M x SZ)
Működési hőmérséklet 0 – 50 °C
További információk, és megrendelés