MKEH engedélyszám: A271 (2021-évi engedély)
Aktuális szoftver verzió: V0002

Az OPTIMA QMP 50 online pénztárgép egy kicsit különbözik a többi pénztárgéptől, és nem csak azért, mert Németországban gyártják. A fejlesztése során a fő hangsúlyt az egyszerű kezelésre helyeztük, ezáltal elmondható, hogy szinte bárki, nagyon gyorsan elsajátíthatja a használatát. Nincs túlbonyolítva, nincs átláthatatlan menü rendszer, egyszerűen csak jól működik.
Külön kiemelendő a nyomtatási sebessége, míg más típusnál előfordulhat, hogy lassabban kerül kiadásra egy blokk, itt ez a rendszer kialakítása miatt elképzelhetetlen, a pénztárgép miatt egy vásárló sem fog várakozni a pénztárnál.

Az OPTIMA QMP50 Online pénztárgép minden tekintetben megfelel a legújabb NAV előírásoknak, azaz alkalmas GSM kapcsolaton keresztül az online adatküldésre közvetlenül a NAV szervereire.
Az OPTIMA QMP50 Online pénztárgép kitűnő választás üzletébe. A forgalom regisztrálása mellett lehetőséget nyújt a rögzített adatok kiértékeléséhez, elemzéséhez. Vonalakód olvasó csatlakoztatásával jelentősen meggyorsíthatja vevői kiszolgálását, ami által még több bevételt realizálhat. A pénztárgép kezelése nagyon egyszerűen, és gyorsan elsajátítható. Az értékesítés a hagyományos elven működik, nem szükséges a menü pontok között navigálni a használni kívánt funkciók eléréséhez.

Az Optima QMP50 online NEW pénztárgép tulajdonságai

 • Megbízható minőség – Az Optima német pénztárgép.  Valóban német tervezés és gyártás, ami egyet jelent a minőséggel

 • Egyszerű kezelhetőség – A hagyományos kialakításnak köszönhetően nagyon egyszerűen elsajátítható a kezelése

 • Hagyományos kivitel – Valódi pénztárgép, hosszútávú használatra tervezve

 • Kis helyen is elfér – Kis üzletek „nagy” gépe! Helytakarékos kialakítása révén bőven marad hely a kiszolgáló pulton

 • Megbízható nyomtatás – A gyors és mindig látható blokkot a japán Seiko nyomtató garantálja

 • Bővíthető funkcionalitás – Az egyszerű használat mellett számos kényelmi funkcióval rendelkezik

 • Időtálló befektetés – A nagyobb forgalmú üzletekben is megállja a helyét, jól viseli a nagyobb igénybevételt is

Miért válassza üzletébe az Optima pénztárgépet?

Az OPTIMA QMP 50 Online NEW pénztárgép már bizonyított a felhasználók körében, szinte kivétel nélkül mindenki elismerő véleménnyel említi. Hagyományos kialakításának köszönhetően nagyon egyszerűen elsajátítható a kezelése, nincs bonyolult, átláthatatlan menürendszere, csak a lényegre fókuszál, hogy az üzletek forgalma minél zökkenőmentesebben működhessen.

Minden pénztárgép egyik legfontosabb eleme a nyomtató, ez talán az egyetlen mozgó alkatrész a gépekben, így itt fordulhat elő legnagyobb valószínűséggel probléma. Az Optima pénztárgép esetében elmondható, hogy ezen a téren is az élen jár, ugyanis a nagy múlttal rendelkező japán Seiko által gyártott hőnyomtatóegység került beépítésre.
Az OPTIMA QMP 50 Online NEW pénztárgép nyomtatója úgynevezett „Easy Load” típusú, azaz a papírcsere ezentúl nem tart tovább 5-10 másodpercnél. Nem kell a nyomtató nyílását keresni, nem kell a papír szélét levágni, csak egyszerűen behelyezi az új tekercset, majd a mechanikát egy mozdulattal rázárja, és már folytatódhat tovább a vásárlók kiszolgálása.

Az Optima pénztárgép billentyűzete

Jól olvasható, nagyméretű kijelzők

Az Optima QMP 50 Online NEW pénztárgép két kijelzővel rendelkezik, az első a kezelői kijelző, amit a pénztáros lát, hátul pedig egy úgynevezett vevőkijelző található, ami a vásárlók tájékoztatására szolgál. A pénztárgép mindkét kijelzője LCD technológiát használ, azaz teljesen grafikus a szöveg megjelenítés rajta, így mind a kezelő, mind a vásárlók részére jól olvashatóak a rajta megjelenő információk. A kontrasztos megjelenítésének köszönhetően még napsütéses időben is látható marad rajta a szöveg, ezáltal kültéren is megbízhatóan használható.

Ellenálló billentyűzet

Az Optima pénztárgép mechanikus billentyűzettel rendelkezik, ami a nagyobb igénybevétel esetén is garantálja a tartósságot és a hibamentes működést. A billentyűzet magyar nyelvű feliratokkal van ellátva, valamint minden gombot plusz műanyag kupakkal is elláttak, ezáltal egyszerűen elhelyezhet rajtuk saját szöveget is (pl. az ÁFA gyűtjők elnevezését).

Műszaki paraméterek

 • Billentyűzet: 36 gombos, mechanikus nyomógombos, magyar felirattal

 • Nyomtató: 58 mm hőnyomtató, egyszerű befűzés (Easy Load)

 • Kijelző: Dupla LCD 192 x 32 grafikus, kék háttérvilágítással

 • Memória: 2 MB Flash ROM

 • Csatlakozás: 2 x RS232 (RJ45) (vonalkódolvasó), 1 x USB (PC), 1 x AEE USB (AEE adatok kiolvasására), 1 x RJ11-9V (kassza fiók)

 • Nettó súlya: 1,6 kg

 • Szoftver: 6 pénztáros, 500 gyűjtő, 10000 PLU

 • Méretek: 300 x  260 x 210 mm (szél x hossz x mag)

 • Mobil szolgáltató: Mobil-Adat Kft.

További infó és megrendelés

Kattintson